Hailtheking’s Weblog

Protect Your Family— FinanciallY

BN kalah di 2 bukit, Menang di Batang Ai.

Tahniah pada yang menang, pada yang kalah, terutama yang hilang wang deposit tu , biasalah adat pertandingan kan.

Nampaknya kali ni, timbul lagi satu hero kali ini, bernama Nizar. Walaupun diasak bertubi-tubi dengan cerita ‘penderhakaan’ beliau tapi lain pula jadinya, jadi hero pulak. Ingat- there is no such thing as bad publicity! jadi kalau BN nak kalah lagi, sila teruskan dengan method campaign yg sedia ada(status quo).

Banyak kali dah orang yang bijak pandai dah kata, politik old school dah tak boleh apply (kecuali di borneo,masih boleh lag) tapi masih BN tak nak berubah lagi, Transformasi apa dia tu. Tan Sri Muhyidin nak minta review dari 3rd party, kan. Ok kita tgk review tu, dan kita lihat bagaimana BN nak berubah atau tidak.

Dalam BN,UMNO sekurang-kurangnya ada group yang boleh rangka strategi baru dan mereka boleh berjaya, tak tau pula sama ada suara mereka ni tak nak di endahkan oleh orang atasan.

Bagi PR pulak, payah nampaknya korang nak menang kat Sabah dan Sarawak, ingat kena pandang belakang la, teknik kempen yg terkini tak boleh pakai di sana.

Tahniah sekali lagi pada yang menang. Rakyat telah bersuara.

April 8, 2009 - Posted by | takaful

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: